SUSHI NIPPON

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4879 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Nippon. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2024 om 9:13 Zoals altijd, heerlijke sushi
10 jul 2024 om 20:17 Bezorgtijd was prima, de bezorger was heel vriendelijk en het eten absoluut heerlijk met nog een cadeautje erbij! Zullen hier zeker vaker bestellen.
8 jul 2024 om 10:37 Altijd genieten als we hier bestellen! Zelfs wat sushi cadeau gekregen omdat we regelmatig bestellen. Heel erg fijn!
7 jul 2024 om 21:11 Vaker besteld, altijd goed maar nu miste het belangrijkste de sojasaus
3 jul 2024 om 16:02 Kwam exact op de tijd dat we het besteld hadden, was weer ontzettend lekker!
3 jul 2024 om 4:39 Eten was lekker en was bezorgd precies op tijd. Aardige bezorger.
30 jun 2024 om 21:50 Sushi was matig, rollen veelste groot en grof om in één keer te eten. Kip in de sushi kon iets beter doorgebakken worden. Edammer die bijbesteld was niet vers van de pers.
29 jun 2024 om 22:28 Geweldig
28 jun 2024 om 22:41 Een haar in mijn eten gevonden. Vervolgens gebeld, maar kreeg alleen grote mond terug. Geen passende oplossing gekregen. Hele slechte klantenservice. Hier bestel ik nooit meer. Hier niet bestellen! Zeer slechte hygiëne!!!
27 jun 2024 om 21:21 Het eten was weer heerlijk, de bezorgtijd vond ik wel vrij lang voor op een donderdagavond. Het duurde ruim een uur voor de bestelling er was.
26 jun 2024 om 19:36 Favoriete sushi tent!
25 jun 2024 om 19:19 Kwaliteit was echt uitmuntend maar kwam een uur later aan dan gezegd zonder enige communicatie vanuit hun. Klein verbeter puntje is het zeker wel te noemen